Gratis verzending vanaf €60,-

FAQ

Veelgestelde vragen m.b.t. onze pijlstaartrogolie , Liquid en de bittermeloenpuree

Wat is de dagelijkse hoeveelheid per dag voor de Pijlstaartrogolie en of de capules?

Alleen als u start met de Pijlstaartrogolie: 1 x één eetlepel. Daarna iedere dag 1 theelepel (4ml)

Regulier gebruik: 1 theelepel 4 ml of 1 á 2 capsules per dag s’morgens of s’avonds innemen. Half uur voor de maaltijd.

Hoe lang kan ik de Eczoil Liquid gebruiken?

Dat is bij iedereen verschillend. Begin met twee flessen Eczoil Liquid. Daarna kunt u verder kijken of u het nog langer wenst te gebruiken. Kijk per week hoe lang u het nog wenst te gebruiken. De ervaring leert dat de werkelijk positieve effecten optreden na 2 maanden gebruik.

Wanneer zou ik kunnen stoppen?

Wij adviseren u rustig aan af te bouwen. Neem eerst 1 kopje per dag en 2 weken daarna om de dag een kopje, dan kunt u ervoor kiezen om te stoppen.

Wat is de beste combinatie?

De Eczoil Liquid samen met de Pijlstaartrogolie capsules. 2 kopjes Eczoil liquid en 1 Pijlstaartrogolie capsule per dag.

Kan ik doorgaan met de capsules?

Ja, dat kan. Neem daarom 1 à 2 capsules per dag. En als u meer vitamine D tot u wilt nemen, dan 2 maal daags.

Waar kan ik op letten?

Wij adviseren om niet te veel suikers te nemen. Dus geen frisdranken en ook geen kunstmatige zoetstoffen. Wees matig met alcohol. Veel water drinken. 1,5 liter per dag. Probeer zoveel mogelijk natuurlijke(biologische) producten te eten.

Kan ik het gebruik van Eczoil Liquid herhalen?

Ja, wij adviseren om twee keer per jaar het gebruik van Eczoil Liquid te herhalen.

Wanneer kan ik het beste de Eczoil Liquid en de capsules innemen?

‘s Morgens op de nuchtere maag en ‘s avonds voor het slapen gaan.

Is bittermeloen giftig?

Ja, het sap van de ongewassen en niet-geweekte vruchten van de sopropo is inderdaad giftig en afkomstig van de niet lang genoeg geweekte dikke schil. De manier waarop wij deze uiterst gezonde groenten wassen, lang weken en zonder toevoegingen verwerken staat garant voor een zuivere en dus niet-giftige puree, die kant-en-klaar in een literfles bij ons verkrijgbaar is.

Kan ik de bittermeloen zelf schoonmaken en bereiden?

Jazeker. Op het Internet staan diverse tips hoe je de sopropo ofwel bittermeloen zelf kunt weken, ontdoen van de zaadjes en bereiden. De bittermeloen wordt namelijk onrijp gegeten. De zaden zijn oneetbaar en vers sap van de bittermeloen is giftig. Daarom moet de bittermeloen eerst minimaal 3 uur in zout water worden geweekt voordat de vruchten kunnen worden schoongemaakt. Door dit weekproces verliest de sopropo gelijk de bittere smaak. Om fouten en de vele werkzaamheden te voorkomen kun je bittermeloen bij ons ook kopen als kant-en-klare puree in een fles.

Ik vind de bittermeloen vies en bitter. Went dit nog?

Onze bittermeloenpuree is heel lang in zout water geweekt. Daardoor wordt de meest bittere smaak uit de schil ‘getrokken’. Als je de pure ‘s morgen vermengt met water in een groot glas, dan zal de smaak de eerste week inderdaad nog enigszins bitter zijn. Mocht je stap-voor-stap willen wennen aan deze topgezonde ochtendrank, dan kun je ongezoete siroop of een steviazoetje toevoegen. Dat maakt het glas na enkele dagen al tot een frisse start van een energieke dag.

Wat is de dagelijkse hoeveelheid voor de Bittermeloen?

Aanvangsdosering 1 x daags 100 ml in een groot glas water, s’ morgens op de nuchtere maag. Indien u medicijnen neemt, dan de bittermeloen in de ochtend innemen – het liefst een half uur voor het ontbijt.

Verdunnen met water en indien gewenst ongezoete siroop toevoegen of stevia-zoej.
TIP: cool bear cassis i.v.m. de bittere smaak.

Waarschuwing: niet innemen bij zwangerschap en of borstvoeding. Kan diarree of krampen veroorzaken(gelijk de dosering halveren). Bij misselijkheid of hoofdpijn: de dosering halveren of om de dag innemen. Daarna kunt u het weer proberen met de dagelijkse 100 ml.

Wat is de beste combinatie voor innamen van alle vitamines?

s’morgens 100 ml bittermeloen en s’avonds de pure Pijlstaartrogolie 1 theelepel of 1 á 2 Capsules Pijlstaartrogolie.

Zijn de bittermeloen en de pijlstaartrogolie 100% Puur Natuur?

Zowel in de bittermeloen als in de Pijlstaartrogolie zijn GEEN toevoegingen of kleur- en geurstoffen aanwezig. Zuiver natuurlijk dus!

Waar kan ik de bittermeloen en de pijlstaartrogolie kopen?

Informeer via info@eczoil.com en u krijgt binnen 1 dag een reactie waar u het voordeligste deze producten kunt kopen.

Heeft u meer vragen over de pijlstaartrogolie of de bittermeloen? Stel ze ons en wij voegen ze gelijk toe aan deze rubriek!

Volg ons voor de laatste updates en recepten