Gratis verzending vanaf €60,-

Hormoonfactor trainer en coach

Trainer Hormoonfactor, Voedingscoach, Bewegingscoach

linda karregat hormoonfactor coach

LinFit-Vitaal

Energiestraat 2FF
1135 GD Edam

Telefoon: 06-50 99 15 14

WhatsApp: 06-21 52 76 85

info@linfit-vitaal.nl

www.eczoil.com

H O R M O N A L E S C H O M M E L I N G E N

Wil jij nu een einde maken aan die vreselijke hormonale schommelingen iedere maand en herken jij je hierin? Hier is jouw oplossing!

Je hebt veel om dankbaar voor te zijn, MAAR die hormonen! Zo ongeveer op de helft van de maand, vanaf je eisprong, richting je menstruatie voel je je ellendig, niet jezelf en de hormonen nemen een loopje met je.

Er lopen helaas talloze mensen rond met lichamelijke klachten en ziektes; ongemakken die veelal als ‘gewoon’ worden beschouwd. Onder het mom van ‘het hoort bij het ouder worden’ of ‘het komt in de hele familie voor’ worden vele klachten weggewuifd. Als trainer Hormoonfactor/ Voedingscoach/ Bewegingscoach verdiep ik me in hormonale disbalansen die juist deze klachten en ziektes bij mijn cliënten veroorzaken of verergeren, zodat ik kan helpen deze disbalansen te herstellen.

Klachten zoals:

*Overgangsklachten (opvliegers)
*P.C.O.S.
*P.M.S.
*Hevige bloedingen (menstruatie)
*Insuline resistentie
*Hongeraanvallen
*Stemmingswisselingen
*Migraine
*Mist in het hoofd
*Moeheid
*Stram en lamlendig in het lichaam
*Darmklachten
*Slechte huid (acne,eczeem)
*Vocht vasthouden
*Moeilijk afvallen

Mijn aanpak


Ik heb de zware opleiding Trainer Hormoonfactor gevolgd en door mij te richten op de vier belangrijkste pijlers, kan ik bepalen welke stappen nodig zijn om ervoor te zorgen dat mijn cliënten zich weer fit en energiek gaan voelen, vrij van lichamelijke klachten en ongemakken, vaak ook vrij van medicatie. Deze vier pijlers zijn: Voeding – Beweging – Psyche – Coaching

Na een goed intake gesprek, kunnen wij samen de klachten aanpakken.
Zijn er teveel klachten, dan gaan we in overleg met de huisarts een bloedonderzoek doen.

Mijn achtergrond m.b.t. de 4 pijlers


Ik heb 33 jaar ervaring in alle aangeboden sportonderdelen, A.A.L.O.-geschoold, aangevuld met tientallen extra opleidingen m.b.t. sporten en bewegen. Recentelijk hoge orthomoleculaire opleiding(H.B.O,-niveau) gevolgd m.b.t.. gezonde voeding en supplementen. Bovendien heb ik veel ervaring met praktische begeleiding op psychisch gebied en werk ik bovendien samen met specialisten. En recentelijk ben ik dus H.B.O.-gekwalificeerd als Trainer Hormoonfactor.

Mijn begeleiding voor jou is intensief, want het betekent (onder andere) in de praktijk dat mijn cliënten wekelijks nieuwe voedingsschema’s en tips en voorlichting over voeding en hormonen ontvangen, dat ik samen met mijn cliënten naar de sportschool ga om ze te begeleiden in beweging dan wel training en dat ik veel aandacht besteed aan de stressfactoren in het leven van mijn cliënten.

Neem gerust eens contact met mij op via telefoonnummer 06-1527685 of mail naar info@linfit-vitaal.nl

Volg ons voor de laatste updates en recepten