Gratis verzending vanaf €60,-

Women Business Club

Zakenvrouw uit Waterland en Edam-Volendam: denk out-of-the box, verleg je grenzen en dúrf!

Hoe behoud je als zakenvrouw of manager je vrouwelijk talent, en hoe combineer je als vrouw je carrière met een druk privéleven en/of (toekomstig) gezin? ‘Immers, vrouwen gaan vaak goed voor hun omgeving zorgen en vergeten zichzelf…

De Women Business Club Holland, afd. Waterland & Omstreken organiseert op 25 augustus aanstaande, op veler verzoek, een bijeenkomst voor ondernemende vrouwen. Speciale gast en spreekster is de burgemeester van Edam-Volendam, mevrouw Lieke Sievers.

Meld je aan voor deze bijeenkomst op 25 augustus.
Deelname kost slechts €35,-

Meld je aan →

25 augustus 2020 | Inloop 19:00 uur / Start 19:30 uur | CBW Volendam

De aanleiding: vrouwelijke samenwerking in Waterland

Initiatiefneemster van de WBCH Waterland e.o. is Linda Karregat van Eczoil, van de overbekende pijlstaartrog-olie, bittermeloen en orthomoleculaire ambachtelijke voedingssuppletie. Linda: “in Volendam heb je de ondernemersgroep ‘de Palingprofs’. Daar verschenen in de loop van de afgelopen steeds meer ondernemende dames in beeld. Die spraken elkaar vaak; to-the-point en constructief, maar ook samenwerkend. Dat bleek een gouden concept. Op een gegeven moment ontstond er de behoefte om een netwerkevent te organiseren voor heel Waterland teneinde met zakenvrouwen uit heel Waterland te kunnen samenwerken en elkaar te ondersteunen met goede zakelijke tips en nieuwe contacten. Die events hebben vorig jaren plaatsgevonden en waren een groot succes.”

Waarom is de WBCH Waterland zo’n constructief gezelschap?

Linda: “wij zijn vechters en doorzetters en moeten en zullen dat bewijzen in de harde mannenwereld”

De komst en inbreng van burgemeester Sievers

“De bijeenkomsten van de WBCH Waterland zijn niet onopgemerkt gebleven en zo ook onder de aandacht gekomen van de vrouwelijke burgemeester van Edam-Volendam, mevrouw Lieke Sievers. Onze events spraken haar erg aan en daardoor wilde zij ook erg graag haar verhaal vertellen”. Zij heeft haar curriculum vitae naar ons gestuurd en daarin geeft ze blijk van haar ruime ervaring als hoofdmanager bij met name de politie en brandweer en vanaf december 2016 als burgemeester. Bovendien vervult ze nog altijd ook nog 5 bestuurlijke nevenfuncties als belangrijk bestuurslid bij diverse toezichthoudende instituten en platformen.

Met betrekking tot zichzelf, als zijnde vrouw in zowel haar professionele als privéleven (man en 3 kinderen), zegt zij dat ze een mentaal stabiele en optimistische persoonlijkheid is en voor haar omgeving een ‘rots in de branding’. Nou, dat willen wij heel graag van haar horen, met zoveel activiteiten en zorgen aan haar hoofd!”.

De kern van onze boodschap: VROUWEN MET LEF

Denk out-of-the box, verleg je grenzen en dúrf! Neem als vrouw eerst de tijd om je af te vragen: wat is er nodig, en hoe ga ik dat organiseren? Dat kan in heel kleine dingen zitten, zoals regelmatig met elkaar praten – over werk maar ook alles daarbuiten, bijvoorbeeld gezondheid, sporten en voeding. Zeker voor ondernemende vrouwen is doorgroeien met je bedrijf een voortdurend proces, dus dan raak je snel aan creatief denken en vervolgens niet-standaard stappen nemen. Maar weet wél waar je grenzen liggen qua persoonlijke energie en aandacht voor je partner en/of je gezin.

Waar en wanneer deze zeer interessante bijeenkomst?

Alle vrouwelijke ondernemers van Edam-Volendam en Waterland zijn van harte welkom op 25 augustus aanstaande, in het CBW Edam-Volendam (PX)-gebouw aan de Zeestraat in Volendam. Inloop om 19:00 uur. Start 19:30 uur.

Meld je aan voor deze bijeenkomst op 25 augustus.
Deelname kost slechts €35,-

Meld je aan →

25 augustus 2020 | Inloop 19:00 uur / Start 19:30 uur | CBW Volendam

Meer weten als onderneemster?

De Women Business Club Holland, afd. Waterland & Omstreken verzorgt al 3 jaar een netwerkavond voor vrouwelijke ondernemers, welke 2 a 3 x per jaar plaatsvindt. Zowel startende onderneemsters als de oude rotten in het vak zijn hierbij welkom.

De dames leren aandachtig van elkaar en zorgen ervoor dat ze van elkaar ‘aanbevelingspartners’ worden. Iedereen krijgt de tijd om zich voor te stellen, visitekaartjes te verdelen en er is telkens een goodiebag, die gevuld wordt met de cadeaus/acties van de deelneemsters. Elke netwerkavond moet – naast de mogelijkheid om zakelijke contacten te leggen – wel extra nuttig zijn. Daarom staat elke meeting in het licht van een thema dan wel heersende vraagstukken. Zo waren de thema’s in de afgelopen 3 jaar bijvoorbeeld: social media, administratie/boekhouding, gezondheid en de AVG-wetgeving.

Wil je jezelf als onderneemster ook verbreden en je netwerk uitbreiden? Neem dan contact op met Linda Karregat-De Boer via bovenstaande mogelijkheden. Je komt in een warm bad en bent van harte welkom!

Volg ons voor de laatste updates en recepten